Mandwerk

Mandwerk is te koop bij GroenRijk Middelburg in allerlei vormen en maten. Manden zijn tijdloos en passen in bijna ieder interieur! Manden kunnen op verschillende manieren in huis ingezet worden. Waar zet jij jouw mand neer?

Allerlei functies voor uw mandwerk

Mandwerk kan voor van alles gebruikt worden in huis. Van plantenbak tot mand waar alle rommel ingaat. Het gevlochten mandwerk geeft een natuurlijke uitstraling aan je huis. Of je nou een industrieel of landelijk interieur hebt, manden passen er altijd bij! Als je het mandwerk als plantenbak of bloembak gebruikt, moet je opletten dat het mandwerk van binnen met plastic gevoerd is. Als dit niet zo is zal de mand namelijk al het water doorlaten en wordt het een rommeltje in huis. Ben je op een gegeven moment uitgekeken op een mand als bloempot? Dan kunt je deze reinigen en daarna voor andere dingen zoals rommelmand gebruiken, een multifunctionele mand dus!

Mandwerk kopen bij GroenRijk Middelburg

Mandwerk kopen bij GroenRijk Middelburg

Voor prachtige manden komje  naar GroenRijk Middelburg. Wij verkopen onder andere manden die al gevoerd zijn met plastic, zodat je thuis geen moeite meer hoeft te doen. Voor ons gehele assortiment mandwerk kom je naar ons tuincentrum in Middelburg nabij Koudekerke, Grijpskerke en Arnemuiden. Je kunt voor vragen altijd langskomen, maar ook contact met ons opnemen via de e-mail, telefoon of via het contactformulier. Ben je ook nog op zoek naar mooie planten om je mand mee te vullen? Ook daar staat ons tuincentrum vol mee. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten