Mandwerk

Mandwerk is te koop bij GroenRijk Middelburg in allerlei vormen en maten. Manden zijn tijdloos en passen in bijna ieder interieur! Manden kunnen op verschillende manier in huis ingezet worden. Waar zet u uw mand neer?

Allerlei functies voor uw mandwerk

Mandwerk kan voor van alles gebruikt worden in huis. Van plantenbak tot mand waar alle rommel ingaat. U besluit zelf waar ons mandwerk voor gebruikt! Het gevlochten mandwerk geeft een natuurlijke uitstraling aan uw huis. Of u nou een industrieel of landelijk interieur heeft, manden passen er altijd bij! Als u het mandwerk als plantenbak of bloembak gebruikt, moet u opletten dat het mandwerk van binnen met plastic gevoerd is. Als dit niet zo is zal de mand namelijk al het water doorlaten en wordt het een rommeltje in huis. Bent u op een gegeven moment uitgekeken op een mand als bloempot? Dan kunt u deze reinigen en daarna voor andere dingen zoals rommelmand gebruiken, een multifunctionele mand dus!

Mandwerk kopen bij GroenRijk Middelburg

Verschillende materialen mandwerk

Er zijn verschillende soorten materialen die gebruikt worden voor mandwerk, waaronder deze:

  • Wilgenteen
  • Zeegras
  • Rotan

Wilgenteen is eigenlijk de klassiekers onder materialen die worden gebruikt voor manden. Wilgenteen wordt voor manden gebruikt, maar ook voor bijvoorbeeld schuttingen. Zo weet u zeker dat het een stevig materiaal is wat wel tegen een stootje kan. Zeegras is een materiaal wat iets dichter op elkaar wordt gevlochten. Zo is het een ideale mand om een plant in te doen en ziet u het plastic er niet doorheen. Rotan is een materiaal wat juist weer iets grover gevlochten wordt. Ook is het harder dan wilgenteen en zeegras. 

Mandwerk kopen bij GroenRijk Middelburg

Voor prachtige manden komt u naar GroenRijk Middelburg. Wij verkopen onder andere manden die al gevoerd zijn met plastic, zodat u thuis geen moeite meer hoeft te doen. Voor ons gehele assortiment mandwerk komt u naar ons tuincentrum in Middelburg nabij Koudekerke, Grijpskerke en Arnemuiden. U kunt voor vragen altijd langskomen, maar ook contact met ons opnemen via de e-mail, telefoon of via het contactformulier. Bent u ook nog op zoek naar mooie planten om uw mand mee te vullen? Kijk dan eens bij ons assortiment groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten