Kunststof

GroenRijk Middelburg heeft een ruim assortiment aan kunststof bloempotten en plantenbakken. Kom langs in ons tuincentrum voor ons gehele assortiment! 

De voordelen van kunststof bloempotten en plantenbakken

Deze kunststof bloempotten en plantenbakken hebben heel veel voordelen:

  • Lichtgewicht
  • Onbreekbaar
  • Weerbestendig
  • 'Ademt' niet

Een groot voordeel aan kunststof bloempotten is dat deze erg licht zijn. Ideaal om zware planten in te vervoeren dus! Met de kunststof plantenbakken van GroenRijk Middelburg hoef je niet meer bang te zijn dat je door je rug gaat als je je planten wilt verplaatsen. Plastic staat erom bekend dat het onbreekbaar is, zo zijn onze plastic bloempotten ook onbreekbaar. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat de pot kapot gaat als je deze laat vallen. Waar andere materialen stuk kunnen vriezen in de winter, hoef je je hierover geen zorgen te maken met een kunststof pot. Doordat ze onbreekbaar zijn kunnen ze gedurende het hele jaar buiten blijven staan. In de zomer is het van belang dat het water in de bloempot of plantenbak niet direct verdampt. Dit is het geval bij de kunststof potten; de potten 'ademen' niet. 

Kunststof bloempotten bij GroenRijk Middelburg

Tips voor het onderhoud van uw kunststof bloempot of plantenbak

Je wilt natuurlijk graag je plastic bloempot of plantenbak schoon houden. Kunststof bloempotten en plantenbakken zijn bestand tegen veel chemische middelen, waardoor je ze gemakkelijk met schoonmaakmiddel kunt reinigen. Een groot voordeel van de plastic bloempotten is dat zij zo licht zijn. Met een storm kan dit echter wat negatief uitpakken. De potten kunnen namelijk wegwaaien als er veel wind is. Om dit te voorkomen kun je een aantal steentjes onderin de pot plaatsen. Ben je op zoek naar een mooie plant voor in je plastic plantenbak? Neem dan eens een kijkje bij onze tuinplanten en kamerplanten!

Plastic bloempotten en plantenbakken kopen bij GroenRijk Middelburg

De mooiste plastic bloempotten en plantenbakken voor een voordelige prijs koopt u bij GroenRijk Middelburg. Je kunt zeven dagen per week bij ons terecht voor het kopen van deze bloempotten. Naast reguliere bloempoten en plantenbakken verkopen wij ook kunststof hangbakken voor op het balkon. Voor vragen kun je gerust langskomen of contact opnemen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten