Geuren

GroenRijk Middelburg heeft ook een afdeling met heerlijke geuren. Zoek je iets leuks voor jezelf of als cadeau? Bij ons zul je zeker een leuke giftset vinden! We hebben geurkaarsen, geurwax, geurstokjes, en heerlijke geuren van Lampe Berger. Geur in je interieur is erg belangrijk, het kan een echt gevoel van thuiskomen geven.  

Populaire geurartikelen bij GroenRijk Middelburg

We hebben van verschillende artikelen heerlijke geursets in ons assortiment. Een paar van onze hardlopers zijn:

  • Geurkaarsen/geurstokjes van Spaas
  • Lampe Berger
  • Scentchips

Lampe Berger

Veel mensen gebruiken de Lampe Berger om een bepaalde sfeer in huis te creëren. Geur bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de emotionele sfeer. Er zijn enorm veel verschillende parfums ontwikkeld en deze worden ook nog steeds ontwikkeld. Ieder kwartaal komen er ongeveer 3 nieuwe geuren uit, de een nog lekkerder dan de ander. Anderen gebruiken de Lampe Berger ook functioneel: ze willen een vervelend luchtje wegnemen. Bijvoorbeeld na het koken, iemand heeft zitten roken of de hond is nergens te bekennen maar wel aan de geur te herkennen. Door de Lampe Berger even te laten branden kun je dit soort luchtjes makkelijk wegnemen.

Een katalytische brander werkt anders dan een geurverspreider (zoals geurstokjes) of een oliebrander. De brander brandt op een extreem hoge temperatuur van maar liefst 450 graden. Deze vangt en vernietigt de geurmoleculen door het produceren van negatief geladen ionen. Dit is een scheikundig proces zonder dat dit schadelijk is voor mens & dier. De Lampe Berger reinigt de lucht dus écht, in plaats van enkel vervelende geuren te maskeren met ‘n overdaad aan parfum. Dit doen andere geurverspreiders namelijk wel!

Hoe gebruik je de Lampe Berger?

Stap 1: Vullen van de Lampe Berger

Met behulp van de bijgeleverde trechter vul je gemakkelijk de Lampe Berger brander met de vloeistof. Je kunt de neutrale geur gebruiken wanneer je enkel de lucht wilt reinigen, er zal wel een frisse geur verspreid worden. Ga je voor sfeer gebruik je uiteraard een heerlijk parfum. Vul de Lampe Berger tot ongeveer de helft, stop de lont erin en zorg ervoor dat de dop met de vuursteen netjes aansluit. Laat de lont minimaal 20 minuten in de parfum liggen.

Stap 2: Aansteken van de Lampe Berger

Steek de Lampe Berger aan zonder sierdop. Er ontstaat direct een vlam van ongeveer 5 centimeter hoog. In 2 minuten warmt de vuursteen helemaal op. Wanneer deze is opgewarmd zal deze verkleuren naar grijs. Vervolgens blaas je vlam uit en plaats je de sierdop erop, zodat je je niet kunt branden. Nu gaat de Lampe Berger de lucht reinigen en voorzien van een heerlijke geur. Sluit de Lampe Berger na 20-30 minuten weer af door de dop erop te plaatsen. Afhankelijk van de grootte van de ruimte laat je de dop er wat langer of korter af.

Scentchips 

Bij ons kun je hele leuke Scentchips branders scoren! Brand een waxinelichtje onderin de brander, en leg er een heerlijke geurende Scentchip op. De wax zal langzaam smelten en een heerlijke geur verspreiden door het huis. We hebben vele verschillende geuren in ons assortiment, die je zelf kunt samenstellen in een doosje. 

Geurstokjes of geurkaarsen kopen? Kom snel langs in Middelburg

Je bent bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres voor de meest luxe geurartikelen. Woon je dus in de buurt van Vlissingen en ben je op zoek naar bijvoorbeeld geurstokjes voor jezelf of als cadeau voor je moeder, zus of vriendin? Kom dan eens langs bij GroenRijk Middelburg. Laat je verrassen en inspireren door onze sfeerafdeling! Kom je bij ons langs, dan is het zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen op onze kamerplanten afdeling. geurartikelen kunnen namelijk perfect worden gecombineerd met kamerplanten. Heb je tijdens je bezoek zin in een kopje koffie? Stop dan even bij De Smaaktuin. Hier kun je genieten van de lekkerste koffie's, huisgemaakte taartjes en vers belegde broodjes. Graag tot ziens bij GroenRijk Middelburg!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeerartikelen