Kaarsen

Wilt u meer sfeer in huis? Dan kunnen kaarsen natuurlijk niet ontbreken! Of wat dacht u van kaarsen voor buiten, zoals lantaarns, fakkels en citronella? Ook dat vindt u in het assortiment van GroenRijk Middelburg. Bij ons vindt u diverse soorten kaarsen, zoals waxinelichtjes, bolkaarsen, dinerkaarsen en geurkaarsen. Wilt u wat sfeervolle inspiratie opdoen? Kom dan langs in ons tuincentrum aan woonboulevard de Mortiere in Middelburg!

Kaarsen combineren met andere hippe woonaccessoires

Kaarsen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om een sfeervol effect te creëren in uw huis. Heeft u een mooi dienblad of plateau, dan kunt u hier enkele mooie kaarsen in uw favoriete kleur op plaatsen. Steek ze 's avonds aan en u zult zien dat het meteen veel sfeer geeft. Wat ook belangrijk is wanneer u meerdere kaarsen bij elkaar zet, is om kaarsen te gebruiken in verschillende hoogtes. Dit geeft meteen een veel mooier effect! En dan nog een tip: het is juist mooi om verschillende kleuren te mixen en om oneven aantallen neer te zetten. Oftewel, verschillende hoogtes, verschillende kleuren en oneven aantallen geven dus sfeer. Probeer ook eens om onze kaarsen te combineren met andere woonaccessoires of bijvoorbeeld cactussen en vetplanten. Zo haalt u meteen meer groen in huis en dat staat altijd mooi in huis.

Kaarsen kopen | Bolsius kaarsen kopen | GroenRijk Middelburg

Bolsius kaarsen kopen?

Een bekend merk als het gaat om kaarsen is natuurlijk Bolsius. Wilt u graag Bolsius kaarsen kopen? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres! Het assortiment van Bolsius is groot en wordt telkens meer uitgebreid. Zo heeft Bolsius sinds 2010 verschillende geurkaarsen in het assortiment. Deze worden verkocht onder de naam Bolsius Aromatic. Wat vindt u onder andere in de collectie van Bolsius in ons tuincentrum in Middelburg?

  • Bolsius waxinelichtjes
  • Bolsius stopkaarsen
  • Bolsius dinerkaarsen
  • Bolsius bolkaarsen

Bolsius speelt erg in op de nieuwe trends. Enkele trendkleuren van 2020 zijn de wat lichtere kleuren, zoals roze, beige en blauw. Deze kleuren zult u dan ook zien in de collectie van Bolsius. Zo kunnen de kaarsen van Bolsius perfect worden gecombineerd met andere woonaccessoires die helemaal bij de trends van nu passen. De producten van Bolsius kunnen eigenlijk niet missen in uw sfeervolle interieur. Eén ding is zeker: met de producten van Bolsius heeft u zeer goede kwaliteit in handen!

Kaarsen kopen | Bolsius kaarsen kopen | GroenRijk Middelburg

Diverse soorten kaarsen vindt u bij GroenRijk Middelburg

In ons tuincentrum in Middelburg kunt u verschillende ideeën opdoen over de allernieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting. Kom daarom gerust eens langs bij GroenRijk Middelburg! Neem dan meteen ook een kijkje op onze andere afdelingen met kamerplanten, tuinplanten, producten voor dieren of neem een mooi bloemetje mee uit onze bloemenwinkel. Heeft u ondertussen zin gekregen in een heerlijk kopje koffie? Stop dan even bij De Smaaktuin waar u kunt genieten van heerlijke gebakjes, verschillende soorten koffie of verse broodjes. Kortom, het is zeker de moeite waard om langs te komen bij GroenRijk Middelburg. Hieronder kunt u alvast de route naar ons tuincentrum plannen, bekijk onze openingstijden en dan hopen we u snel te zien in ons sfeervolle tuincentrum!

  Kaarsen kopen | Bolsius kaarsen kopen | GroenRijk Middelburg

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau