Kaarsen

Wil je meer sfeer in huis? Dan kunnen kaarsen natuurlijk niet ontbreken! Of wat dacht je van kaarsen voor buiten, zoals in lantaarns, fakkels en citronella? Ook dat vindt u in het assortiment van GroenRijk Middelburg. Bij ons vind je diverse soorten kaarsen, zoals waxinelichtjes, bolkaarsen, dinerkaarsen en geurkaarsen. Wilt je wat sfeervolle inspiratie opdoen? Kom dan langs in ons tuincentrum aan woonboulevard de Mortiere in Middelburg!

Spaas (geur)kaarsen

Bij ons in de winkel hebben we een hele afdeling aan allerlei soorten (geur)kaarsen. Deze hoogkwalitatieve kaarsen, garanderen onder elke vorm een lang brandende en stijlvolle toets in je interieur en een warme gloed door je woonkamer, tuin of slaapkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Het is erg leuk om verschillende hoogtes met elkaar te combineren op een leuk plateau, dit geeft gelijk heel veel sfeer aan je huis. Probeer ook eens om onze kaarsen te combineren met andere woonaccessoires of bijvoorbeeld cactussen en vetplanten. Zo haal je meteen meer groen in huis!

Ted Sparks geurkaarsen

Ook verkopen wij de heerlijke geurkaarsen (en geurstokjes) van Ted Sparks. Met de heerlijke luxe geurlijnen van Ted Sparks voelt het gelijk als thuiskomen. De kaarsen hebben lange branduren en zitten in een mooie glazen pot. Ook zijn er regelmatig leuke cadeau setjes te vinden op onze afdeling! 

Kaarsen kopen | Bolsius kaarsen kopen | GroenRijk Middelburg

Diverse soorten kaarsen vindt u bij GroenRijk Middelburg

In ons tuincentrum in Middelburg kun je verschillende ideeën opdoen over de allernieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting. Kom daarom gerust eens langs bij GroenRijk Middelburg! Neem dan meteen ook een kijkje op onze andere afdelingen met kamerplanten, tuinplanten, producten voor dieren of neem een mooi bloemetje mee uit onze bloemenwinkel. Heb je ondertussen zin gekregen in een heerlijk kopje koffie? Stop dan even bij De Smaaktuin waar je kunt genieten van heerlijke gebakjes, verschillende soorten koffie of verse broodjes. Kortom, het is zeker de moeite waard om langs te komen bij GroenRijk Middelburg. Hieronder kunt je alvast de route naar ons tuincentrum plannen, bekijk onze openingstijden en dan hopen we je snel te zien in ons sfeervolle tuincentrum!

  Kaarsen kopen | Bolsius kaarsen kopen | GroenRijk Middelburg

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau