Handgereedschap

Voor het onderhouden van uw tuin, balkon of terras is goed tuingereedschap natuurlijk onmisbaar. Zeker met wat diverse soorten handgereedschap maakt u het tuinieren al een heel stuk gemakkelijker. De naam zegt het natuurlijk eigenlijk al: handgereedschap heeft geen accu's en wordt met de hand gebruikt. Bij GroenRijk in Middelburg bent u op het goede adres wanneer u wat handgereedschap nodig heeft. Bij ons vindt u diverse soorten tuingereedschap die altijd van pas komen.

Tuinieren? Dit is het basis handgereedschap wat u nodig heeft

U kent het vast wel... die kleine tuinklusjes die gedaan moeten worden. Maak het tuinieren uzelf gemakkelijk door een basis set handgereedschap aan te schaffen. Tegenwoordig hoeft handgereedschap echt niet duur te zijn. Wij hebben in ons tuincentrum in Middelburg handgereedschap in diverse prijsklassen. Handgereedschap is vaak te verkrijgen in roestvrij staal of gecoat staal. Het verschil tussen deze twee is dat roestvrij staal niet zal roesten en langer mee zult gaan. Daarom is roestvrij staal tuingereedschap vaak wat duurder, maar gaat dus wel langer mee. Welke soorten handgereedschap zijn handig in de tuin?

  • Snoeischaar - Even snel iets snoeien? Met een snoeischaar is dat binnen no time gedaan. Of wat dacht u van een bos bloemen die u heeft gekregen? Haal een klein stukje van de bloemen af en zet ze in een vaas. Een snoeischaar is altijd handig om binnen handbereik te hebben.
  • Plantenschep - Ook een plantenschepje kan niet ontbreken bij het basis handgereedschap. Vul bijvoorbeeld gemakkelijk een bloempot met wat potgrond.
  • Bollenplanter - Is het weer tijd dat de bollen de grond in moeten? Gebruik dan een bollenplanter. Met een bollenplanter kunt u precies zien hoe diep u in de grond zit.
  • Handhark - Met een handhark kunt u heel gemakkelijk los onkruid bij elkaar harken. Of wat dacht u van losse bladeren bij elkaar harken om vervolgens weg te gooien.
  • Handschoenen - Vergeet naast het handgereedschap ook niet handschoenen voor het tuinieren. Zo blijven uw handen schoon.

Wanneer u klaar bent met tuinieren is het belangrijk om het tuingereedschap schoon te maken en goed op te bergen in uw schuur. Zorg dat de aarde van het tuingereedschap is gehaald om zo slijtage te voorkomen.

Voor diverse soorten handgereedschap bent u bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres

Welke andere soorten tuingereedschap vindt u in ons tuincentrum?

Naast de diverse soorten handgereedschap vindt u bij ons natuurlijk ook andere soorten tuingereedschap. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Voor iedere tuinklus kunt u bij ons terecht voor het juiste tuingereedschap. Heeft u een vraag of het tuingereedschap of weet u niet hoe u een bepaalde tuinklus moet aanpakken? Vraag het gerust aan één van onze GroenRijk medewerkers. Wij staan voor u klaar!

GroenRijk Middelburg | Handgereedschap kopen

Handgereedschap kopen? Kom langs bij GroenRijk in Middelburg

Bent u dus op zoek naar handgereedschap wat zeer gemakkelijk te gebruiken is? Dan is het zeker de moeite waard om eens bij GroenRijk in Middelburg langs te komen Ons tuincentrum is gevestigd bij Woonboulevard de Moriere. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Ook wanneer u in Vlissingen woont is ons tuincentrum goed te bereiken. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u meteen een kijkje nemen op onze andere afdelingen, zoals het overige tuingereedschap, onze tuinplanten en sfeervolle kamerplanten. Plan hieronder uw route naar ons tuincentrum. Graag tot ziens bij GroenRijk Middelburg!

GroenRijk Middelburg | Handgereedschap kopen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap