Handgereedschap

Voor het onderhouden van je tuin, balkon of terras is goed tuingereedschap natuurlijk onmisbaar. Zeker met wat diverse soorten handgereedschap maak je het tuinieren al een heel stuk gemakkelijker. De naam zegt het natuurlijk eigenlijk al: handgereedschap heeft geen accu's en wordt met de hand gebruikt. Bij GroenRijk in Middelburg ben je op het goede adres wanneer je wat handgereedschap nodig hebt. Bij ons vind je diverse soorten tuingereedschap die altijd van pas komen.

Tuinieren? Dit is het basis handgereedschap wat je nodig hebt

Je kent het vast wel... die kleine tuinklusjes die gedaan moeten worden. Maak het tuinieren jezelf gemakkelijk door een basis set handgereedschap aan te schaffen. Tegenwoordig hoeft handgereedschap echt niet duur te zijn. Wij hebben in ons tuincentrum in Middelburg handgereedschap in diverse prijsklassen. Handgereedschap is vaak te verkrijgen in roestvrij staal of gecoat staal. Het verschil tussen deze twee is dat roestvrij staal niet zal roesten en langer mee zult gaan. Daarom is roestvrij staal tuingereedschap vaak wat duurder, maar gaat dus wel langer mee. Welke soorten handgereedschap zijn handig in de tuin?

  • Snoeischaar - Even snel iets snoeien? Met een snoeischaar is dat binnen no time gedaan. Of wat dacht je van een bos bloemen die je hebt gekregen? Haal een klein stukje van de bloemen af en zet ze in een vaas. Een snoeischaar is altijd handig om binnen handbereik te hebben.
  • Plantenschep - Ook een plantenschepje kan niet ontbreken bij het basis handgereedschap. Vul bijvoorbeeld gemakkelijk een bloempot met wat potgrond.
  • Bollenplanter - Is het weer tijd dat de bollen de grond in moeten? Gebruik dan een bollenplanter. Met een bollenplanter kun je precies zien hoe diep je in de grond zit.
  • Handhark - Met een handhark kun je heel gemakkelijk los onkruid bij elkaar harken. Of wat dacht je van losse bladeren bij elkaar harken om vervolgens weg te gooien.
  • Handschoenen - Vergeet naast het handgereedschap ook niet handschoenen voor het tuinieren. Zo blijven je handen schoon.

Wanneer je klaar bent met tuinieren is het belangrijk om het tuingereedschap schoon te maken en goed op te bergen in uw schuur. Zorg dat de aarde van het tuingereedschap is gehaald om zo slijtage te voorkomen.

Voor diverse soorten handgereedschap bent u bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres

Welke andere soorten tuingereedschap vind je in ons tuincentrum?

Naast de diverse soorten handgereedschap vind je bij ons natuurlijk ook andere soorten tuingereedschap. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Voor iedere tuinklus kun je bij ons terecht voor het juiste tuingereedschap. Heb je een vraag of het tuingereedschap of weet je niet hoe je een bepaalde tuinklus moet aanpakken? Vraag het gerust aan een van onze GroenRijk medewerkers. Wij staan voor je klaar!

GroenRijk Middelburg | Handgereedschap kopen

Handgereedschap kopen? Kom langs bij GroenRijk in Middelburg

Ben je dus op zoek naar handgereedschap wat zeer gemakkelijk te gebruiken is? Dan is het zeker de moeite waard om eens bij GroenRijk in Middelburg langs te komen Ons tuincentrum is gevestigd bij Woonboulevard de Moriere. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Ook wanneer je in Vlissingen woont is ons tuincentrum goed te bereiken. Wanneer je bij ons langskomt, kun je meteen een kijkje nemen op onze andere afdelingen, zoals het overige tuingereedschap, onze tuinplanten en sfeervolle kamerplanten. Plan hieronder je route naar ons tuincentrum. Graag tot ziens bij GroenRijk Middelburg!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap