Bewateringssysteem

Er zijn verschillende bewateringssystemen die u helpen bij het optimaal bewateren van uw planten. Van geavanceerde sproeisystemen tot aan eenvoudige sproeiers zijn er verschillende mogelijkheden om uw tuin van voldoende water te voorzien. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor diverse oplossingen voor het bewateren van uw planten! Ook losse onderdelen van de verschillende systemen vindt u in ons tuincentrum. Voor de grote tuin, de tuiniers die vaak weg zijn, of de mensen die regelmatig vergeten hun planten water te geven; voor iedereen is er een juiste oplossing voor de bewatering!

De bewateringssystemen van GroenRijk Middelburg

Bewatering van uw tuin is één van de belangrijkste voorwaarden van een gezonde tuin en optimale plantengroei. Daarom vindt u bij GroenRijk Middelburg verschillende mogelijkheden, zoals:

  • Sproeiers
  • Druppelsystemen voor gedoseerd watergeven in bloembakken
  • Gieters in diverse modellen
  • Koppelsystemen
  • Losse onderdelen zoals slanghaspels en slangenwagens

Heeft u een kleine afstand te overbruggen in de tuin, of heeft u een balkon? Dan kan het al voldoende zijn om gebruik te maken van een gieter in verschillende kleuren, modellen en maten. Wanneer u echter een grotere afstand te overbruggen heeft is een sproeier, of tuinslang zeer aan te raden. Bent u vaak weg, of vergeet u met regelmaat de planten water te geven? Dan komt de mogelijkheid voor een automatisch gedoseerd druppelsysteem goed van pas. U kunt ook verschillende materialen combineren door te kiezen voor de losse onderdelen die wij aanbieden. 

Bewatering GroenRijk Middelburg

Advies voor de bewatering voor uw tuin 

Verschillende planten in uw tuin hebben verschillende wensen qua bewatering en verzorging. In de categorie handgereedschap vindt u niet alleen gieters en plantenspuiten, maar ook harken, scheppen en snoeigereedschap. Deze dragen er allen aan bij dat u de planten in de tuin optimaal kunt verzorgen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende kenmerken van iedere plant én het seizoen. U kunt uiteraard onze medewerkers om advies vragen hierbij, dan helpen wij u graag om uw tuin zo efficiënt mogelijk te bewateren. Indien nodig vertellen wij u ook meer over het afstemmen van de automatische bewateringssystemen. 

Automatische bewateringssystemen en meer

Droge zomers, lange bloeiperiodes of een tijdtekort kunnen het lastig voor u maken om uw planten voldoende te verzorgen. Daarom zijn elektrische bewateringssystemen van toenemende populariteit. De systemen zijn af te stellen qua interval, hoeveelheid en tijdstippen, om ervoor te zorgen dat het uw planten aan niets ontbreekt.  Voordat u overstapt op deze automatische systemen kunnen wij u uiteraard voorzien van de nodige informatie en uitleg, vraag onze medewerkers hierbij gerust om advies!

Tot ziens bij GroenRijk Middelburg voor bewateringssystemen en nog veel meer!

U bent bij GroenRijk Middelburg aan het juiste adres voor de bewatering van uw tuin en uiteraard voor vele andere benodigdheden op het gebied van tuinieren! Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag en staan voor u klaar om u te adviseren en informeren. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0118-470400, of door een mail te sturen naar info@middelburg.groenrijk.nl.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap