Bewateringssysteem

Er zijn verschillende bewateringssystemen die je helpen bij het optimaal bewateren van je planten. Van geavanceerde sproeisystemen tot aan eenvoudige sproeiers zijn er verschillende mogelijkheden om je tuin van voldoende water te voorzien. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres voor diverse oplossingen voor het bewateren van je planten! Ook losse onderdelen van de verschillende systemen vind je in ons tuincentrum. Voor de grote tuin, de tuiniers die vaak weg zijn, of de mensen die regelmatig vergeten hun planten water te geven; voor iedereen is er een juiste oplossing voor de bewatering!

De bewateringssystemen van GroenRijk Middelburg

Bewatering van je tuin is één van de belangrijkste voorwaarden van een gezonde tuin en optimale plantengroei. Daarom vind je bij GroenRijk Middelburg verschillende mogelijkheden, zoals:

  • Sproeiers
  • Druppelsystemen voor gedoseerd watergeven in bloembakken
  • Gieters in diverse modellen
  • Koppelsystemen
  • Losse onderdelen zoals slanghaspels en slangenwagens

Heb je een kleine afstand te overbruggen in de tuin, of heb je een balkon? Dan kan het al voldoende zijn om gebruik te maken van een gieter in verschillende kleuren, modellen en maten. Wanneer je echter een grotere afstand te overbruggen hebt is een sproeier, of tuinslang zeer aan te raden. Bent je vaak weg, of vergeet je met regelmaat de planten water te geven? Dan komt de mogelijkheid voor een automatisch gedoseerd druppelsysteem goed van pas. Je kunt ook verschillende materialen combineren door te kiezen voor de losse onderdelen die wij aanbieden. 

Bewatering GroenRijk Middelburg

Advies voor de bewatering voor uw tuin 

Verschillende planten in je tuin hebben verschillende wensen qua bewatering en verzorging. In de categorie handgereedschap vind je niet alleen gieters en plantenspuiten, maar ook harken, scheppen en snoeigereedschap. Deze dragen er allen aan bij dat je de planten in de tuin optimaal kunt verzorgen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende kenmerken van iedere plant én het seizoen. Je kunt uiteraard onze medewerkers om advies vragen hierbij, dan helpen wij je graag om je tuin zo efficiënt mogelijk te bewateren. Indien nodig vertellen wij je ook meer over het afstemmen van de automatische bewateringssystemen. 

Automatische bewateringssystemen en meer

Droge zomers, lange bloeiperiodes of een tijdtekort kunnen het lastig voor je maken om je planten voldoende te verzorgen. Daarom zijn elektrische bewateringssystemen van toenemende populariteit. De systemen zijn af te stellen qua interval, hoeveelheid en tijdstippen, om ervoor te zorgen dat het je planten aan niets ontbreekt.  Voordat je overstapt op deze automatische systemen kunnen wij je uiteraard voorzien van de nodige informatie en uitleg, vraag onze medewerkers hierbij gerust om advies!

Tot ziens bij GroenRijk Middelburg voor bewateringssystemen en nog veel meer!

Je bent bij GroenRijk Middelburg aan het juiste adres voor de bewatering van je tuin en uiteraard voor vele andere benodigdheden op het gebied van tuinieren! Wij zijn geopend van maandag tot en met zondag en staan voor je klaar om je te adviseren en informeren. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0118-470400, of door een mail te sturen naar info@groenrijkmiddelburg.nl.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap