Elektronisch tuingereedschap

Soms is het net even handiger om elektronisch tuingereedschap te gebruiken, want vaak maakt dit de klus makkelijker. Natuurlijk kunnen wij bij GroenRijk Middelburg je adviseren welk gereedschap handig voor je is en wat bij welke klus past. Welke elektronische gereedschappen verkopen wij zoal?

  • Bladblazers
  • Heggenschaar
  • Trimmers
  • Grasmaaiers
  • Verticuteermachines

Bladblazers
Bladblazers of bladruimers zijn machines waarmee je herfstbladeren en licht snoeiafval van je erf blaast. Je blaast het tuinafval dan op een grote hoop waarna je het in de vuilnisbak gooit. Er zijn ook modellen die als bladzuiger werken. De blazer zuigt dan als het ware de bladeren op waarna hij het versnippert en opvangt in de opvangzak. Dit is handig als je het niet prettig vindt om na afloop nog de bladeren bijeen te moeten harken.

Heggenschaar
Een heggenschaar is ideaal voor het onderhouden van je haag. Je snoeit in een handomdraai weer een mooie vorm in je heg, zodat deze er weer keurig netjes bij staat. 

Trimmer
We hebben trimmers in diverse uitvoeringen leverbaar. Let daarbij vooral op de lengte van de steel die moet passen bij je lichaamslengte, bij de duurdere types is de telescoopsteel te verstellen. De trimmer is vooral handig voor het korthouden van de randjes langs gazons en bloemperken en moeilijk bereikbare plaatsen.

Grasmaaiers
Het gazon maaien gaat vele malen sneller met een elektrische grasmaaier. Laat je zich wel goed voorlichten welk type voor jouw gazon geschikt is. Zo heb jij in no time weer een strak getrimd gazon!

Verticuteermachines
Ook hebben we diverse verticuteermachines, deze gebruik je om je gazon te beluchten. Een verticuteer machine wordt daarom ook wel gazonbeluchter genoemd. Een verticuteer apparaat gebruik je in het voorjaar en in het najaar. Verticuteermachines verwijderen mos, onkruid en vervilting, een geverticuteerd gazon kan lucht, water en voedingsstoffen beter opnemen. Let erop dat je een verlengsnoer nodig hebt voor een elektrische verticuteermachine.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap