Kunstgras

Woon je in de buurt van Vlissingen en ben je op zoek naar een goede kwaliteit kunstgras? Kom dan eens langs in ons tuincentrum GroenRijk Middelburg! Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden en biedt vele voordelen qua gebruik en onderhoud, waardoor dit een uitstekende optie zou kunnen zijn. Je hoeft het in ieder geval niet te laten voor de uitstraling, want tegenwoordig is kunstgras niet te onderscheiden van echte grassoorten. Wil je een gazon aanleggen, maar is het belangrijk voor je dat de kinderen hier zonder problemen op kunnen spelen, of dat je niet te veel tijd kwijt bent aan het onderhoud? Dan kan kunstgras een uitstekende oplossing voor je zijn!

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

Kunstgras wordt ook wel eens grastapijt genoemd en is tegenwoordig helemaal in. Vroeger vonden mensen kunstgras er erg nep uitzien en durfden ze van echt gras niet over te stappen naar kunstgras. Tegenwoordig zijn de kunstgrasmatten zo ontwikkeld dat ze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Wij hebben enkele voordelen van kunstgras voor je op een rijtje gezet:

  • Kunstgras staat erom bekend dat het niet slijt. Er kan dus prima op gespeeld worden door kinderen en dieren. Daarnaast heeft het kunstgras ook een voordeel dat de kleren van de kinderen schoon blijven. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van aarde en grond, dus dit is later niet terug te vinden op de kleding. 
  • Tijdens warme dagen voelt kunstgras koel aan.
  • Het kunstgras voelt heel zacht aan en is daarmee een veilige plek om te spelen.
  • Kunstgras is erg stevig en is zo gemaakt dat het huidvriendelijk is.
  • Eén van de grootste voordelen is natuurlijk dat kunstgras weinig onderhoud nodig heeft. Als je hier geen tijd voor hebt, is kunstgras een zeer goede optie.

Wilt je meer weten over ons kunstgras? Kom dan eens langs bij GroenRijk Middelburg! Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over het kunstgras en over hoe je bijvoorbeeld zelf het kunstgras kunt aanleggen. Daarnaast kun je al je vragen aan ons stellen over de mogelijkheden voor de tuin. 

Kunstgras aanleggen GroenRijk Middelburg

Twijfelt u tussen kunstgras en echt gras?

Wij kunnen ons voorstellen dat de keuze tussen kunstgras en echt gras niet altijd gemakkelijk te maken is. Voor het gazon kunt je bij ons ook terecht, evenals het onderhoud hiervan. Als je twijfelt, kunnen wij je dus voorzien van aanvullende informatie en adviezen, zodat je een afgewogen beslissing kunt maken. Vraag onze medewerkers dan ook gerust om hulp in ons tuincentrum, dan nemen wij de mogelijkheden met je door! 

Kunstgras kopen in Middelburg

Woon je in de buurt van Vlissingen en bent nieuwsgierig geworden naar ons kunstgras? Of wil je vrijblijvend informatie over kunstgras? Dan ben je bij GroenRijk Middelburg natuurlijk van harte welkom. De medewerkers van ons tuincentrum kunnen je alles vertellen over het kunstgras en samples laten zien. Het kunstgras wordt dan op maat besteld voor je. Bekijk de openingstijden van ons mooie tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel! Wil je contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0118-470400, of door een mail te sturen naar info@groenrijkmiddelburg.nl

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment