Kunstgras

Woont u in de buurt van Vlissingen en bent u op zoek naar een goede kwaliteit kunstgras? Kom dan eens langs in ons tuincentrum GroenRijk Middelburg! Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden en biedt vele voordelen qua gebruik en onderhoud, waardoor dit voor u een uitstekende optie zou kunnen zijn. U hoeft het in ieder geval niet te laten voor de uitstraling, want tegenwoordig is kunstgras niet te onderscheiden van echte grassoorten. Wilt u een gazon aanleggen, maar is het voor u belangrijk dat de kinderen hier zonder problemen op kunnen spelen, of dat u niet te veel tijd kwijt bent aan het onderhoud? Dan kan kunstgras een uitstekende oplossing voor u zijn!

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

Kunstgras wordt ook wel eens grastapijt genoemd en is tegenwoordig helemaal in. Vroeger vonden mensen kunstgras er erg nep uitzien en durfden ze van echt gras niet over te stappen naar kunstgras. Tegenwoordig zijn de kunstgrasmatten zo ontwikkeld dat ze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Wij hebben enkele voordelen van kunstgras voor u op een rijtje gezet:

  • Kunstgras staat erom bekend dat het niet slijt. Er kan dus prima op gespeeld worden door kinderen en dieren. Daarnaast heeft het kunstgras ook een voordeel dat de kleren van de kinderen schoon blijven. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van aarde en grond, dus dit is later niet terug te vinden op de kleding. 
  • Tijdens warme dagen voelt kunstgras koel aan.
  • Het kunstgras voelt heel zacht aan en is daarmee een veilige plek om te spelen.
  • Kunstgras is erg stevig en is zo gemaakt dat het huidvriendelijk is.
  • Eén van de grootste voordelen is natuurlijk dat kunstgras weinig onderhoud nodig heeft. Als u hier geen tijd voor heeft, is kunstgras een zeer goede optie voor u.

Wilt u meer weten over ons kunstgras? Kom dan eens langs bij GroenRijk Middelburg! Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over het kunstgras en over hoe u bijvoorbeeld zelf het kunstgras kunt aanleggen. Daarnaast kunt u al uw vragen aan ons stellen over de mogelijkheden voor uw tuin. 

Kunstgras aanleggen GroenRijk Middelburg

Twijfelt u tussen kunstgras en echt gras?

Wij kunnen ons voorstellen dat de keuze tussen kunstgras en echt gras niet altijd gemakkelijk te maken is. Voor het gazon kunt u bij ons ook terecht, evenals het onderhoud hiervan. Als u twijfelt, kunnen wij u dus voorzien van aanvullende informatie en adviezen, zodat u een afgewogen beslissing kunt maken. Vraag onze medewerkers dan ook gerust om hulp in ons tuincentrum, dan nemen wij de mogelijkheden met u door!

Kunstgras kopen in Middelburg

Woont u in de buurt van Vlissingen en bent nieuwsgierig geworden naar ons kunstgras? Of wilt u vrijblijvend informatie over kunstgras? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg natuurlijk van harte welkom. De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u alles vertellen over het kunstgras. Bekijk de openingstijden van ons mooie tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0118-470400, of door een mail te sturen naar info@middelburg.groenrijk.nl.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment