Moestuin

Woont in de buurt van Middelburg en wilt u met een eigen moestuin om zelf groenten, kruiden of fruit kweken? Kom dan eens langs bij GroenRijk in Middelburg. Hier vindt u namelijk alles voor een eigen moestuin. Onze medewerkers staan voor al uw vragen klaar en geven u graag tips voor het moestuinieren!

Een eigen moestuin: tomaten kweken

Wanneer u onbespoten, verse groenten, (Italiaanse) kruiden of fruit wilt, kunt u het best uw eigen moestuin starten. Tegenwoordig is het zelf kweken van groenten, kruiden en fruit namelijk heel populair en super hip! Daarnaast is het hebben van een moestuin een leuke hobby. Om te beginnen met moestuinieren kunt u bijvoorbeeld starten met het kweken van tomaten. Tomaten zijn gemakkelijk te kweken en zijn daarnaast ook nog eens super gezond én lekker. Het beste is om het volgende aan te houden:

  • Eind maart/begin april tot half mei -> zaaien
  • Half mei/begin juni -> naar buiten
  • Augustus/september -> oogsten

Tomaten zijn overigens niet zomaar tomaten, want er bestaan diverse soorten die u kunt kweken, namelijk struiktomaten en klimtomaten. Het verschil zit hem in de soorten tomaten, zoals kerstomaatjes en vleestomaten. Weet u al welke soort u wilt gaan kweken?

Alles voor de moestuin vindt u bij GroenRijk Middelburg

Het moestuin assortiment bij GroenRijk Middelburg

In ons tuincentrum bieden wij een breed assortiment met zeer uiteenlopende producten om uw eigen moestuin aan te leggen en ook te onderhouden. U vindt bij ons het hele jaar door producten voor de moestuin. Wat kunt u onder andere in ons tuincentrum in Middelburg vinden:

  • Kweekgrond
  • Moestuinbakken
  • Zaden
  • Moestuingereedschap
  • Overige moestuinbenodigdheden, zoals kweekpotjes en schepjes.

Met de moestuinproducten van GroenRijk Middelburg teelt u zeer succesvol uw eigen groenten, kruiden en fruit. Voor vragen, tips en adviezen staan de medewerkers van ons tuincentrum voor u klaar!

Koop uw moestuin producten bij GroenRijk Middelburg

Misschien heeft u al een moestuin of wilt een moestuin gaan aanleggen. Voor alle moestuin benodigdheden bent u bij GroenRijk Middelburg aan het juiste adres. U vind de lekkerste kruiden en groente planten op onze afdeling! Ook hebben we diverse bijzondere soorten. U ook meteen inspiratie opdoen bij onze tuinplanten en bloempotten. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend. Plan hieronder uw route naar het tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment