Moestuin

Tuincentrum Westerlaken, nabij Papendrecht. Elho potten, graszonden en meer online.

Woon je in de buurt van Middelburg en wil je met een eigen moestuin om zelf groenten, kruiden of fruit kweken? Kom dan eens langs bij GroenRijk in Middelburg. Hier vind je namelijk alles voor een eigen moestuin. Onze medewerkers staan voor al je vragen klaar en geven je graag tips voor het moestuinieren!

Een eigen moestuin: tomaten kweken

Wanneer je onbespoten, verse groenten, (Italiaanse) kruiden of fruit wilt, kun je het best je eigen moestuin starten. Tegenwoordig is het zelf kweken van groenten, kruiden en fruit namelijk heel populair en super hip! Daarnaast is het hebben van een moestuin een leuke hobby. Om te beginnen met moestuinieren kun je bijvoorbeeld starten met het kweken van tomaten. Tomaten zijn gemakkelijk te kweken en zijn daarnaast ook nog eens super gezond én lekker. Het beste is om het volgende aan te houden:

  • Eind maart/begin april tot half mei -> zaaien
  • Half mei/begin juni -> naar buiten
  • Augustus/september -> oogsten

Tomaten zijn overigens niet zomaar tomaten, want er bestaan diverse soorten die je kunt kweken, namelijk struiktomaten en klimtomaten. Het verschil zit hem in de soorten tomaten, zoals kerstomaatjes en vleestomaten. Weet je al welke soort je wilt gaan kweken?

Alles voor de moestuin vindt u bij GroenRijk Middelburg

Het moestuin assortiment bij GroenRijk Middelburg

In ons tuincentrum bieden wij een breed assortiment met zeer uiteenlopende producten om je eigen moestuin aan te leggen en ook te onderhouden. Je vindt bij ons het hele jaar door producten voor de moestuin. Wat kun je onder andere in ons tuincentrum in Middelburg vinden:

  • Kweekgrond
  • Moestuinbakken
  • Zaden
  • Moestuingereedschap
  • Overige moestuinbenodigdheden, zoals kweekpotjes en schepjes.

Met de moestuinproducten van GroenRijk Middelburg teel je zeer succesvol je eigen groenten, kruiden en fruit. Voor vragen, tips en adviezen staan de medewerkers van ons tuincentrum voor je klaar!

Koop je moestuin producten bij GroenRijk Middelburg

Misschien heb je al een moestuin of wil je een moestuin gaan aanleggen. Voor alle moestuin benodigdheden ben je bij GroenRijk Middelburg aan het juiste adres. Je vind de lekkerste kruiden en groente planten op onze afdeling! Ook hebben we diverse bijzondere soorten. Je ook meteen inspiratie opdoen bij onze tuinplanten en bloempotten. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend. Plan hieronder je route naar het tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment