Zwembad

Wie had het ooit gedacht.. maar in Nederland kunnen de temperaturen in de zomer flink oplopen. Een beetje afkoeling op deze warme dagen kan dan ook zeker geen kwaad. Bent u op zoek naar een opblaasbaar zwembad of jacuzzi? Dan bent u bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres. Wij hebben in de zomermaanden speciaal voor u namelijk zwembaden en bijhorende accessoires in het assortiment. Wij zeggen.. lekker afkoelen met die warme dagen! Benieuwd naar het volledige assortiment? Kom dan snel langs in onze winkel

Opblaasbaar zwembad en jacuzzi

In het assortiment van GroenRijk Middelburg vindt u in de zomermaanden opblaasbare zwembaden en opblaasbare jacuzzi's. Een groot voordeel hiervan is dat u ze gemakkelijk kunt opzetten én zeer makkelijk kunt opbergen. Wij verkopen zwembaden en jacuzzi's in diverse maten. Voor in iedere tuin hebben wij wel een geschikt formaat. Met een opblaasbaar zwembad kunt u uw kinderen lekker laten spetteren in het water en met een opblaasbare jacuzzi kunt u zelf heerlijk ontspannen. Bent u benieuwd naar de diverse zwembaden en de prijzen hiervan? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in Middelburg.

Zwembaden, jacuzzi's, filters en chloortabletten vindt u bij GroenRijk Middelburg

Zwembad accessoires

Wanneer het zwembad is opgezet, is het tijd om hem te vullen met water. Het is belangrijk dat u het zwembad niet vult met bijvoorbeeld water uit de regenton, water uit de sloot of grondwater. Waarom? In dit water zitten verschillende stoffen die vaak een bruine kleur aan het water geven. Dit is niet goed voor het zwembad. Wanneer het zwembad heeft gevuld met water en u wilt voor langere tijd plezier hebben van het water, dan moet u het water behandelen. Anders wordt het water binnen korte tijd groen en vies. Omdat wij willen dat u lekker schoon kunt genieten van het zwembad kunt u bij GroenRijk Middelburg ook terecht voor zwembad accessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Zwembad filters
  • Zwembad chloortabletten

Wilt u lang genieten van schoon water? Dan moet u meteen na het vullen van het zwembad beginnen met het behandelen van het water. Dit kunt u onder andere doen met chloortabletten. Wanneer het zwembad is gevuld met leidingwater, moet u eigenlijk meteen al starten. Chloor maakt als het ware de bacteriën dood en zorgt voor een goede hygiëne. Chloor helpt niet tegen alg, maar daar hebben wij weer de zwembad filters voor. Vervolgens moet u ongeveer om de twee dagen het water van het zwembad testen. Houdt u dit goed bij, dan zult u lang plezier hebben van schoon water in uw zwembad. Heeft u vragen over het gebruik van de zwembad filters en zwembad chloortabletten? Vraag het gerust aan onze medewerkers in de winkel of neem contact op via telefoonnummer: 0118-470400.

Zwembaden, jacuzzi's, filters en chloortabletten bij GroenRijk Middelburg

Zwembad kopen in Middelburg

Bent u benieuwd geworden naar het zwembad assortiment van GroenRijk Middelburg? Kom dan maar snel bij ons langs! Wanneer u toch die verkoeling wilt opzoeken, kunt u in De Smaaktuin ook terecht voor een heerlijk ijsje of koude limonade. Neem dan ook meteen kijkje op onze mooi woonaccessoire afdeling of bekijk onze mooie tuinplanten met bijpassende bloempotten. Kortom, bij ons kunt u genoeg inspiratie opdoen. Tevens zijn wij iedere zondag geopend. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum bij Woonboulevard de Mortiere en dan zien we u hopelijk snel! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment