Zwembad

Wie had het ooit gedacht.. maar in Nederland kunnen de temperaturen in de zomer flink oplopen. Een beetje afkoeling op deze warme dagen kan dan ook zeker geen kwaad. Ben je op zoek naar een opblaasbaar zwembad of jacuzzi? Dan ben je bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres. Wij hebben in de zomermaanden namelijk zwembaden en bijhorende accessoires in het assortiment. Wij zeggen.. lekker afkoelen met die warme dagen! Benieuwd naar het volledige assortiment? Kom dan snel langs in onze winkel

Opblaasbaar zwembad en jacuzzi

In het assortiment van GroenRijk Middelburg vind je in de zomermaanden opblaasbare zwembaden en opblaasbare jacuzzi's. Een groot voordeel hiervan is dat je ze gemakkelijk kunt opzetten én zeer makkelijk kunt opbergen. Wij verkopen zwembaden en jacuzzi's in diverse maten. Voor in iedere tuin hebben wij wel een geschikt formaat. Met een opblaasbaar zwembad kunt je je kinderen lekker laten spetteren in het water en met een opblaasbare jacuzzi kun je zelf heerlijk ontspannen. Ben je benieuwd naar de diverse zwembaden en de prijzen hiervan? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in Middelburg.

Zwembaden, jacuzzi's, filters en chloortabletten vindt u bij GroenRijk Middelburg

Zwembad accessoires

Wanneer het zwembad is opgezet, is het tijd om hem te vullen met kraanwater. Wanneer je het zwembad hebt gevuld met water en je wilt voor langere tijd plezier hebben van het water, dan moet je het water behandelen. Anders wordt het water binnen korte tijd groen en vies. Omdat wij willen dat je lekker schoon kunt genieten van het zwembad kunt je bij GroenRijk Middelburg ook terecht voor zwembad accessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Zwembad filters
  • Zwembad chloortabletten

Wil je lang genieten van schoon water? Dan moet je meteen na het vullen van het zwembad beginnen met het behandelen van het water. Dit kun je onder andere doen met chloortabletten. Wanneer het zwembad is gevuld met leidingwater, moet je eigenlijk meteen al starten. Chloor maakt als het ware de bacteriën dood en zorgt voor een goede hygiëne. Chloor helpt niet tegen alg, maar daar hebben wij weer de zwembad filters voor. Vervolgens moet je ongeveer om de twee dagen het water van het zwembad testen. Houd je dit goed bij, dan zult je lang plezier hebben van schoon water in je zwembad. Heb je vragen over het gebruik van de zwembad filters en zwembad chloortabletten? Vraag het gerust aan onze medewerkers in de winkel of neem contact op via telefoonnummer: 0118-470400.

Zwembaden, jacuzzi's, filters en chloortabletten bij GroenRijk Middelburg

Zwembad kopen in Middelburg

Ben je benieuwd geworden naar het zwembad assortiment van GroenRijk Middelburg? Kom dan maar snel bij ons langs! Wanneer je toch die verkoeling wilt opzoeken, kunt je in onze horeca gelegenheden ook terecht voor een heerlijk ijsje of koude limonade. Neem dan ook meteen kijkje op onze mooie woonaccessoire afdeling of bekijk onze mooie tuinplanten met bijpassende bloempotten. Kortom, bij ons kun je genoeg inspiratie opdoen. Tevens zijn wij iedere zondag geopend. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum bij Woonboulevard de Mortiere en dan zien we je hopelijk snel! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment