Bestrijdingsmiddelen

Soms is er geen uitweg meer en dien je gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen om je tuin te kunnen behoeden voor ernstige schade en overlast. In dat geval kun je bij GroenRijk Middelburg terecht voor verschillende soorten bestrijdingsmiddelen tegen schimmels, ongedierte enzovoort. Hoewel ons advies luidt om hier zo min mogelijk gebruik van te maken, is er soms geen weg meer omheen. Wij helpen je hier dan graag bij door je voldoende in te lichten over de verschillende mogelijkheden en het juiste gebruik van bepaalde middelen. Raadpleeg ten alle tijde de handleiding en gebruiksaanwijzing van de middelen die je gebruikt. 

Wanneer gebruikt u bestrijdingsmiddelen?

Er is een overvloed aan bestrijdingsmiddelen, dus het is belangrijk om eerst na te gaan wat de veroorzaker is van de problemen in je tuin. Bekijk bijvoorbeeld of de plant wel op de goede plaats staat. Groeit de plant niet goed? Dan is de kans groot dat deze op een verkeerde plek in de tuin staat, met bijvoorbeeld een te natte of droge grond, of een de lichte of donkere standplaats. Weet je zeker dat je over dient te gaan op bestrijdingsmiddelen? Dan zijn er bij ons de verschillende mogelijkheden verkrijgbaar:

  • Luizen bestrijding
  • Rupsen bestrijding
  • Overige ongedierte bestrijding
  • Mollen bestrijding
  • Muizen bestrijding
  • Schimmel bestrijding

Biologische bestrijdingsmiddelen

Waar mogelijk, adviseren wij je graag om gebruik te maken van biologische bestrijdingsmiddelen, zodat het natuurlijk evenwicht in de tuin bewaard blijft. Daarom helpen wij je ook graag bij de keuze voor de juiste middelen, zodat wij samen met je kunnen kijken naar het juiste behoud van een gezonde tuin en een voedzame bodem voor de overige planten. Echter is tuingereedschap en de juiste bewatering soms niet voldoende om uw planten te behoeden voor grote schade van schimmels en ongedierte. Gelukkig zijn er dan ook de biologische methodes van bestrijden, zodat de andere planten hier niet direct onder lijden. 


Bestrijdingsmiddelen GroenRijk MIddelburg

Kies het beste voor uw tuin bij GroenRijk Middelburg

Je bent in ons tuincentrum aan het juiste adres voor hoogwaardige artikelen die je helpen je tuin zo gezond mogelijk te onderhouden. Naast bestrijdingsmiddelen vind je ook diverse gereedschappen, zoals elektrisch tuingereedschap waarmee je zo goed mogelijk voor je tuin kunt zorgen. Heb je vragen, of weet je niet zeker wat de verzoorzaker is van bepaalde problemen in je tuin? Neem dan gerust een foto mee, dan kunnen wij met je mee denken over het eventuele gebruik van bestrijdingsmiddelen of andere oplossingen. 

Tot ziens bij GroenRijk Middelburg 

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum voor advies op maat over het juiste gebruik van bestrijdingsmiddelen en andere oplossingen voor je tuin. Wij denken graag met je mee om het beste uit je tuin te halen. Van maandag tot en met zondag zijn wij geopend en staan wij voor je klaar! Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0118-470400, of door een mail te sturen naar info@groenrijkmiddelburg.nl. Graag tot ziens in ons tuincentrum in Middelburg, voor al je tuin benodigdheden voor een mooie en gezonde tuin!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bestrijdingsmiddelen