Tuinverlichting

Om uw balkon, terras of tuin wat meer tot leven te brengen, vindt u bij GroenRijk Middelburg een groot assortiment tuinverlichting. Denk bij tuinverlichting niet alleen aan de lamp naast de voordeur, maar ook aan de mooie spots die u mooi kunt richten op een beeld of vijver. Wij hebben een ruime keuze in kunststof, aluminium en RVS lampen. Keuze genoeg, dus kom maar snel eens langs in Middelburg om ons volledige assortiment te bekijken. Vragen over de diverse soorten verlichting? Wij geven u graag tips en advies.

Maak uw tuin sfeervol en gezellig met tuinverlichting

Vooral tijdens de winter is tuinverlichting hard nodig. Het zorgt voor sfeer tijdens deze donkere dagen, maar met tuinverlichting kunt u ook nog mooi de tuin in kijken wanneer het al donker is. Welke soorten tuinverlichting kunt u bij ons in Middelburg vinden?

  • Paaltjes - Deze soort verlichting is zeer geschikt om bijvoorbeeld een wandelpad te verlichten.
  • Spots - Heeft u een mooie boom of beeld wat verlicht mag worden? Kies dan voor een spot die u goed kunt stellen. Let wel op dat spots vaak wat feller zijn.
  • Wandverlichting - Deze verlichting is natuurlijk zeer goed geschikt om bij de voordeur of schuurdeur te hangen. Zo ziet u een stuk gemakkelijk wie er 's avonds voor uw deur staat.

Tuinverlichting kopen bij GroenRijk Middelburg

Verlichting in de tuin... waar moet u rekening mee houden?

Stel u heeft uw tuin, balkon of terras helemaal opgeknapt. Dan kan tuinverlichting natuurlijk niet ontbreken. Ons advies is om niet 'zomaar' overal tuinverlichting te plaatsen. Maak vooral een lichtplan. Denk dan bijvoorbeeld aan een schets van de tuin met wat u precies wilt verlichten. Misschien heeft u wel een mooi beeld in de tuin staan wat best in het licht mag staan. Of wat dacht u van een mooie vijver of een prachtige plant die verlicht moet worden. Allemaal dingen waar u rekening mee moet houden wanneer u tuinverlichting gaat plaatsen. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over de tuinverlichting? Kom gerust langs bij GroenRijk Middelburg en vraag het aan onze tuin-experts. Zij geven u graag tips en advies over de tuinverlichting

Tuinverlichting kopen bij GroenRijk Middelburg

Benieuwd geworden naar ons assortiment tuinverlichting? U bent bij GroenRijk Middelburg altijd van harte welkom. Kom gerust langs om inspiratie op te doen of wanneer u meer informatie wilt. Neem dan meteen kijkje op onze andere afdelingen met tuinplanten en kamerplanten. Vergeet ook zeker niet om even te stoppen bij De Smaaktuin. Hier kunt u namelijk genieten van een heerlijk kopje koffie of een lekker broodje voor de lunch. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment