Pokon

Pokon

De slogan van Pokon is: 'Groen doet je goed' en dat snappen wij van GroenRijk Middelburg wel! Wie wordt er nu niet blij van een prachtige kamerplant? Of van een tuin of balkon met tuinplanten? Pokon heeft veel verschillende soorten voeding. Al deze soorten voeding zijn afgestemd op de verschillende behoeften. Van gazon tot kamerplanten en van moestuin tot tuinplanten, met de juiste voeding zul je langer plezier hebben van het groen.

Het Pokon assortiment

In ons tuincentrum in Middelburg verkopen wij het merk Pokon. Wie kent Pokon nu eigenlijk niet? Het merk bestaat al sinds 1929 en is tegenwoordig marktleider op het gebied van meststoffen, potgrond, gewasbeschermingsmiddelen en graszaad. Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn de producten van Pokon in verschillende categorieën verdeeld:

  • Moestuin - Zelf kruiden, groenten en fruit kweken is echt heel leuk. Pokon heeft producten  voor de moestuin die geschikt zijn voor zowel een moestuinbak, moestuinplanten in pot of in moestuinplanten in de volle grond. De verzorgingsproducten van Pokon voor de moestuin voldoen aan de Europese normen, dus je kunt met een gerust hart heerlijk snoepen uit je eigen moestuin.
  • Gazon - Word een echte gazonexpert en onderhoud je gazon als de beste!  Pokon heeft allerlei producten om het gazon goed te kunnen onderhouden, zoals bemesting en reparatie. 
  • Plant in pot - Ook voor planten in pot heeft Pokon verschillende verzorgingsproducten. Bij planten in pot kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van hydrokorrels. Of wat dacht je van de Pokon voedingskegels die voor maar liefst 6 maanden voeding afgeven. Handig toch?
  • Border - Wanneer de tuinplanten plantenvoeding krijgen, zul je merken dat de kleuren van de bloemen feller worden en dat er meer bloemknoppen zullen ontstaan. Daarnaast zorgt de voeding ervoor dat de planten minder vatbaar zijn voor plagen en ziektes. Het is ook belangrijk dat de grond minimaal één keer per jaar wordt verbetert met bijvoorbeeld bodemverbeteraar. Op deze manier beloont u als het ware de planten en zullen de planten nieuwe wortels kunnen ontwikkelen.
  • Kamerplanten - Ook voor kamerplanten is er een ruim assortiment met Pokon producten. Denk dan bijvoorbeeld aan Ochidee Powerspray, Groene Planten Voeding, Potgrond speciaal voor de Bonsai, Cactus & Vetplant Voeding, Hydrokorrels en Kamerplanten Voedingskegels.
  • Probleemoplosser - Het motto van Pokon is 'voorkomen is beter dan genezen' en dat is terug te zien bij de producten die onder de probleemoplosser vallen. Geef uw moestuin, gazon of planten een goede start met goede grond. Krijgen de planten toch last van mieren, slakken, onkruid of de buxusmot? Dan heeft Pokon gelukkig diverse producten om dit probleem te voorkomen.

Pokon kopen bij GroenRijk Middelburg

Voor een ruim Pokon assortiment bent u bij GroenRijk Middelburg dus op het juiste adres. Heb je toch nog vragen over het Pokon assortiment? Vraag het gerust aan één van ons medewerkers. Zij weten alles over het Pokon assortiment. Wij zijn iedere dag geopend! Wil je alvast wat Pokon inspiratie opdoen? Bekijk dan onderstaande video's van Pokon en dan zien we u hopelijk snel een keer in ons tuincentrum.