Houtskoolbarbecues

Voor houtskoolbarbecues van verschillende merken en in diverse soorten en maten ben je bij GroenRijk Middelburg op het goede adres! Wanneer je het liefst op de traditionele en klassieke manier barbecuet, zit je met een houtskool bbq goed! Stelt jezelf eens voor: gezellig met familie en vrienden barbecueën en genieten van het heerlijke vlees, vis of de groenten. Daar wordt iedereen blij van toch?

Voordelen houtskoolbarbecues

Het maakt natuurlijk niet uit of je gaat barbecueën met een elektrische barbecue, houtskoolbarbeue of een gasbarbecue: iedereen heeft zo zijn eigen favoriete barbecue. Wij hebben de voordelen van een houtskoolbarbecue voor je op een rijtje gezet:

  • Met een houtskoolbarbecue krijg je gegarandeerd die heerlijke rokerige smaak aan je vlees.
  • Een houtskoolbarbecue is over het algemeen goedkoper dan een gasbarbecue.
  • Een houtskoolbarbecue neemt veel minder ruimte in beslag dan een gasbarbecue.
  • Aan een houtskoolbarbecue heb je een stuk minder onderhoud, dan bij een gasbarbecue.
  • Houtskoolbarbecues zijn bij GroenRijk Middelburg te verkrijgen met én zonder deksel. Aan jou de keus!
  • Een houtskoolbarbecue kun je gemakkelijk meenemen om bijvoorbeeld op het strand of in het park barbecueën.

Houtskoolbarbecues kopen bij GroenRijk Middelburg

Houtskoolbarbecues kopen bij GroenRijk Middelburg

Weet je al zeker welke barbecue u wilt? Of twijfel je nog welke soort het best bij je past? Kom gerust eens langs bij GroenRijk Middelburg om inspiratie op te doen. Wij verkopen in ons tuincentrum barbecues van Weber, The Bastard, Boretti en Cobb. Onze medewerkers staan voor je klaar om advies en tips te geven over de verschillende barbecues. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend! Bekijk de openingstijden, plan hieronder je route naar het tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel in ons tuincentrum. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues