Weber

Voor barbecues en barbecue accessoires van Weber ben je bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres! Wie houd er nu niet van een barbecue met heerlijke stukken vlees, vis of groenten? Inmiddels heeft Weber ook een uitgebreid assortiment met barbecue accessoires. Als echte barbecue-liefhebber kun je natuurlijk niet zonder goede barbecue accessoires. Maak van het barbecueën een mooi feestje met familie en vrienden. 

Barbecues van Weber in allerlei soorten

Vroeger was het heel normaal wanneer men ging barbecueën op een grillrooster tussen twee bakstenen muren. In Amerika zag je dit heel veel. Ideaal was dit natuurlijk niet, want bij slecht weer kon deze 'barbecue' niet gebruikt worden. Daarnaast was het ook niet echt prettig om op deze manier te barbecueën, want het as vloog op de kleding en het vlees plakte snel vast aan de grill. Daardoor kwam er weer roest op het vlees en was het vlees vaak niet goed gegaard en aangebrand. Dit moest anders dacht George Stephen. Hij is de man die de welbekende kogelbarbecue van Weber op de markt bracht. Hierna volgden natuurlijk vele andere modellen. Maar één ding is zeker.. de authentieke kogelbarbecue van Weber vind je bij GroenRijk Middelburg. Tegenwoordig zijn de barbecues van Weber onder te verdelen in de volgende soorten: 

Weber barbecues hebben verschillende voordelen. Ten eerste is dit de veiligheid van de barbecue. Het maakt niet uit of op houtskool, gas of elektrische barbecuet, veiligheid staat bij Weber op nummer één. Door de diverse barbecue accessoires wordt het barbecueën comfortabeler en de kans op ongelukken kleiner. Naast veiligheid is het design en de eenvoud ook belangrijk bij Weber. Weber heeft dan ook geen ingewikkelde barbecues en vinden het belangrijk dat een barbecue een mooie uitstraling heeft en van alle gemakken is voorzien. Als laatst richt Weber zich ook op de duurzaamheid. Daarom krijgt je bij een Weber barbecue 5 tot 10 jaar garantie.

Weber barbecues koopt u bij GroenRijk Middelburg

Barbecue accessoires van Weber

Het assortiment van Weber met barbecue accessoires wordt steeds groter en groter. Er zijn barbecue series die je steeds meer kunt uitbreiden met bijvoorbeeld bakplaten en pannen. Zo hoef je niet altijd te barbecueën, maar kun je ook heerlijk eten bereiden in een wok. Welke soorten barbecue accessoires van Weber kunt u bij ons in Middelburg vinden:

 • Kookboeken van Weber
 • Barbecue hoezen om uw barbecue te beschermen
 • Houtskool
 • Briketten
 • Brikettenstarter
 • Thermometers om te zien of het vlees de goede temperatuur heeft
 • Bakplaten
 • Pizzastenen
 • Grillplaten
 • Schoonmaakborstels
 • Schoonmaakmiddelen

Weber heeft heel veel verschillende barbecue accessoires in het assortiment. Heb je vragen over de accessoires? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers. Zij weten alles over de Weber barbecues en alle overige artikelen.

Weber barbecues kopen in Middelburg

Je bent in ons tuincentrum in Middelburg dus van harte welkom voor een divers en ruim aanbod met barbecues en barbecue accessoires van Weber. Kom langs en laat je verrassen en inspireren door de Weber artikelen. Plan hieronder je route naar ons tuincentrum en dan hopen we je snel een keer te mogen verwelkomen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues