The Bastard

Ben je op zoek naar een barbecue met een echte stoere look? Kies dan voor The Bastard! Met een Bastard kun je zowel roken als stoven. Bij GroenRijk Middelburg hebben wij enkele voorbeelden in onze showroom staan. Benieuwd hoe de barbecues er in het echt uitzien? Kom gerust eens langs in ons tuincentrum!

The Bastards

The Bastard is een vrij nieuw merk en bestaat sinds 2013. The Bastard staat bekend om de kamodo's die zij op de markt brengen. Als bedrijf delen zij hun passie voor lekker koken in de buitenlucht. Met een Bastard barbecue kun je in principe het hele jaar door barbecueën. We kunnen wel stellen dat het oerkoken opnieuw is uitgevonden. The Bastard is uniek in de isolerende eigenschappen die hij heeft. Dit is echt ideaal voor wanneer je van slow cooken houdt of bijvoorbeeld van een echte Italiaanse pizza. The Bastard is gemaakt van industrieel keramiek en is bestand tegen zeer hoge temperaturen. We kunnen wel zeggen dat The Bastard echt oersterk is. Daarom krijg je bij aanschaf van The Bastard ook 20 jaar garantie. Met een Bastard kun je roken, stoven, grillen, koken en barbecueën. Wat je ook wilt bereiden en hoe je dat ook wilt doen... met een Bastard kan het allemaal!

The Bastard accessoires

Wanneer je The Bastard heeft gekocht, kun je hier ook bijpassende accessoires bij aanschaffen. Zo maak je het barbecueën leuker en comfortabeler! Denk bijvoorbeeld aan:

  • The Bastard pizzastenen
  • The Bastard beschermhoes
  • The Bastard schoonmaakmiddelen

In ons tuincentrum in Middelburg vind je nog meer van The Bastard accessoires. Kom gerust eens kijken! Een tip van ons: barbecue accessoires zijn ook leuk om als cadeau te geven. Dus binnenkort nog een cadeau nodig? Kies bij ons het juiste cadeau!

Bij GroenRijk Middelburg vindt u diverse soorten van The Bastard

Bij GroenRijk Middelburg koopt u The Bastard

Ben je benieuwd geworden naar de barbecues van The Bastard? Breng dan gerust eens een bezoekje aan GroenRijk Middelburg. Wij hebben in onze showroom enkele voorbeelden staan, dus kom eens langs. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over The Bastard. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag. Zij kunnen je alles laten zien wat deze barbecues kunnen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues