Cobb

Voor barbecues en barbecue accessoires van Cobb ben je bij GroenRijk Middelburg op het juiste adres! Wie houd er nu niet van een barbecue met heerlijke stukken vlees, vis of groenten? Inmiddels heeft Cobb ook een uitgebreid assortiment met accessoires. Als echte barbecue-liefhebber kun je natuurlijk niet zonder goede barbecue accessoires. 

Barbecues van Cobb in diverse soorten en maten  

De Cobb is een veelzijdige compacte barbecue waarmee je kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken. Koken met de Cobb is makkelijk en leuk. Hij gaat met je mee naar de camping, het strand of het park, of gebruik hem op het balkon, in de tuin of op de boot. Overal waar je wilt, kun je heerlijk koken. Maar er is meer! De Cobb is ook veilig, veelzijdig en door de speciale cobble stones in 3 minuten heet. Met de accessoires zijn de mogelijkheden van de Cobb eindeloos. Ook een groot voordeel: na 3 minuten warm worden rookt de Cobb niet meer. Fijn voor jezelf, en je buren! 

Diverse soorten accessoires van Cobb

Naast dat wij de verschillende soorten en kleuren barbecue's van Cobb verkopen, hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan accessoires:

  • Cobble stones
  • Supreme rooster
  • Grill plaat
  • bakvormen
  • en nog veel meer.

Om ons hele assortiment te bekijken kun je het beste naar onze winkel komen, waar wij je ook kunnen helpen met het juiste advies!

Cobb barbecues - GroenRijk Middelburg

Cobb barbecues kopen in Middelburg

Je bent in ons tuincentrum in Middelburg dus van harte welkom voor een divers en ruim aanbod met barbecues en barbecue accessoires van Cobb. Kom langs en laat je verrassen en inspireren door de Cobb artikelen. We hopen je snel een keer te mogen verwelkomen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues