Boretti

Boretti bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Boretti heeft in het assortiment mooie barbecues waar iedere keukenliefhebber blij van wordt. Boretti heeft dan ook verschillende soorten barbecues: varianten om makkelijk mee te nemen, maar ook grote barbecues en zelfs buitenkeukens voor thuis. Benieuwd naar deze barbecues? Breng gerust eens een bezoekje aan GroenRijk in Middelburg.

Collectie van Boretti

Boretti staat bekend om zijn barbecues, maar vergeet ook zeker niet de ovens, fornuizen, kookplaten en afzuigkappen. Boretti heeft een culinaire visie op de Italiaanse levenswijze. Zij willen dat iedereen met plezier lekker eten kan maken of je nu een keukenliefhebber bent of niet. De creaties van Boretti zijn gemaakt met hoogwaardige materialen. Daarnaast ziet het design er ook nog eens super mooi uit. Kiest u voor enen Boretti barbecue, dan heb je echt een pronkstuk! De collectie van Boretti bestaat uit de volgende barbecues:

  • Boretti houtskoolbarbecue
  • Boretti gasbarbecue
  • Boretti hybride barbecue (zowel houtskool als gas)
  • Boretti buitenkeuken

Wat Boretti slim heeft bedacht, is om de Boretti Hybride barbecue op de markt te brengen. Voor de barbecueliefhebber die niet kan kiezen tussen gas of houtskool is deze barbecue zeer geschikt. Wil je de ene keer die bekende rokerige smaak aan je vlees? Kies dan voor houtskool. Wil je op een avond snel een maaltijd op tafel? Kies dan voor gas. Ideaal toch? In sommige varianten zit zelfs een geïntegreerde thermometer. Zo kun je heel gemakkelijk zien welke temperatuur de barbecue heeft. Dit kan natuurlijk belangrijk zijn voor het bereiden van vlees. Kom voor het meest actuele assortiment van Boretti naar GroenRijk in Middelburg. Laat je verrassen! 

GroenRijk Middelburg Boretti Barbecues

Boretti barbecues kopen bij GroenRijk in Middelburg

Ben je benieuwd geworden naar deze barbecues van Boretti? Dat snappen wij wel! Kom gerust eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen. De barbecues van Boretti zien er qua design erg mooi uit. Een echte grillmaster wordt hier natuurlijk erg blij van! Wanneer je gezellig langskomt in ons tuincentrum vind je ook andere soorten barbecues. Bekijk de openingstijden van GroenRijk Middelburg, plan hieronder je route naar het tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues